laserterapi

Fra 10 til 2 på smerteskalaen efter 6 behandlinger

Inden Rie Klenø prøvede laserbehandling, havde hun længe lidt af smerter i håndleddet grundet en hævet muskel. Smerterne var så svære, at hun havde svært ved at udføre sit arbejde og opretholde en normal hverdag. Fysioterapeuten havde givet op, og Rie var blevet henvist til en operation med smerteblokade. Inden operationen besluttede Rie sig dog for at prøve en sidste ting: laserbehandling.

”Det vidste sig at være mit livs bedste beslutning”, fortæller hun. ”Allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke en markant forskel, og i dag, hvor jeg har fået seks behandlinger, er smerterne næsten helt forsvundet”, forklarer Rie, som i dag er tilbage på arbejde på fuld tid.

Rie Klenø blev behandlet med den nye MIS klasse 4 laser fra ASA, som er en af verdens førende laserproducenter. ASA Laser er kendt for den patenterede MLS-teknologi, der som det eneste på markedet sikrer, at hudvævet ikke overophedes, når laseren fokuseres mod et sted i længere tid. MIS-laseren er den nyeste af ASAs produkter, som leverer markedets højeste peak power op til 1000 Watt og dermed giver endnu hurtigere resultater og bedre patientsikkerhed.

For Rie betød den banebrydende teknologi, at hun efter bare seks behandlinger oplevede et fald fra 10 til 2 på den smerteskala, som inden for laserteknologi benyttes til at måle behandlingernes effekt. Derudover faldt inflammationen også drastisk.

”Jeg er så lettet over at slippe for en operation, som ikke engang ville forbedre problemet, men blot blokere for smerten, forklarer Rie Klenø, som glæder sig til at fortsætte med laserbehandling. ”Efter den effekt, som jeg har oplevet på så kort tid, er jeg sikker på, at der ikke går længe, før smerterne er helt væk”, tilføjer hun med et smil.

Vil du høre mere om, hvilken forskel ASA Laser kan gøre i din klinik?
 
behandling af smerter
mls_laser_therapy_preview_en

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at hudvævet
ikke overophedes og der ikke sker varmeskader af vævet. Selv, hvis laseren placeres på samme sted over lang tid.

Se også vores andre produkter