laserterapi

Nye muligheder indenfor laserbehandling

Den teknologiske udvikling indenfor Laserterapi har i de seneste år taget et kvantespring. Et af de største gennembrud er udviklingen af den patenterede MLS-teknologi, som for første gang gør det muligt at fokusere laserstrålen mod et sted i længere tid uden risiko for overophedning og varmeskader.

MLS-teknologien er banebrydende, idet den optimerer behandlings-forholdene såvel som hastigheden og sikkerheden for patient såvel som behandler. Med MLS-baseret laserudstyr er man som behandler ikke længere nødtaget til kontinuerligt at flytte laserstrålen for at undgå overophedning og varmeskader.

Alt dette skyldes, at MLS-teknologien – en forkortelse for Multiwave Locked System – udnytter fordelene ved at veksle mellem høj og lav energiudladning.

Dette teknologiske gennembrud, som er baseret på 30 års forskning og innovation, effektiviserer beskyttelsen af huden såvel behandlingshastigheden, så patienter hurtigere kan overkomme gener og smerter og vende tilbage til arbejdsliv, sport og sociale aktiviteter.

Bag teknologien står producenten ASA Laser, som med en tilstedeværelse i mere end 90 lande og over 200.000 installationer, er blandt verdens førende producenter af medicinsk laserudstyr. Udstyret er medicinsk godkendt og kan købes gennem os. 

mphi_75
mls_laser_therapy_preview_en

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at hudvævet
ikke overophedes og der ikke sker varmeskader af vævet. Selv, hvis laseren placeres på samme sted over lang tid.

Se også vores andre produkter