laserterapi

NYE MULIGHEDER MED LASER PÅ FANØ

Sportsmassør og akupunktør Mads Holm modtog sin nye ASA Laser Mphi 5 til medicinsk behandling og kom i gang med behandlingerne straks.

”Jeg oplevede rigtig god respons fra de patienter, som blev behandlet med udstyret særligt i forhold til akutte skader og smertelindring”, forklarer Mads.

Det er ikke kun patienternes hverdag, som bliver forbedret med klinikkens nye udstyr. Den fritstående ASA Laser gør også en stor forskel for arbejdsvilkårene i klinikken:

”Det er meget praktisk, at laseren giver mulighed for at have hænderne fri, så man ikke hele tiden skal være i bevægelse samtidigt med. Derudover er det en stor fordel, at man kan forlade patienten under behandlingen, da udstyret som det eneste på markedet har en såkaldt MLS-teknologi, som sikrer, at vævet ikke bliver ophedet. Disse parametre var vigtige for mig og fik mig til at vælge netop ASA Laserudstyr”, fortæller Mads.

”Jeg fik rigtig god service og vejledning hos bDsundhed. Konsulenten, som var herude, var informativ og troværdig. De er altid til at få fat på, hvis jeg har behov for hjælp til behandlingsprotokoller eller teknisk info om udstyret, og vender altid hurtigt tilbage”.

Vil du høre mere om, hvilken forskel ASA Laser kan gøre i din klinik?  

IMG_6525
mls_laser_therapy_preview_en

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at hudvævet
ikke overophedes og der ikke sker varmeskader af vævet. Selv, hvis laseren placeres på samme sted over lang tid.

Se også vores andre produkter