laserterapi

Nye muligheder indenfor laserbehandling

For nylig rykkede en ny hjælper ind i klinikken Ejby-Fys i Lille Skensved ved Køge. Fysioterapeut og indehaver modtog sin nye ASA Laser Mphi 5 til medicinsk behandling, og allerede efter en kort periode har den nye hjælper gjort en stor forskel – både for Stine og hendes klienter.

”Jeg valgte at investere i ASA Laser efter at have haft den på prøve i klinikken sammen med en lasermaskine fra en anden producent, og ASA Laser skilte sig ud, fortæller Stine, som ikke er i tvivl om, at den nye laser gør en forskel for patienterne.

”Jeg oplevede rigtig god respons fra de patienter, som testede udstyret, særligt i forhold til smerte lindring”, forklarer hun. 

Det er ikke kun patienternes hverdag, som bliver forbedret med klinikkens nye udstyr. Den fritstående ASA Laser gør også en stor forskel for arbejdsvilkårene i klinikken:

”Det er meget praktisk, at laseren giver mulighed for at have hænderne fri, så man ikke hele tiden skal være i bevægelse og belaste skulderleddet”, fortæller Stine Ejby, som også peger tommelfingeren opad hvad angår forhandlertilfredshed:

”Jeg fik rigtig god service og vejledning hos bDsundhed. Konsulenten, som var herude, var informativ og troværdig. Han var altid til at få fat på, og hvis jeg spurgte om noget, han ikke havde svar på, undersøgte han det, og vendte hurtigt tilbage”.

Vil du høre mere om, hvilken forskel ASA Laser kan gøre i din klinik? Skriv til os her.

bDSundhed_Stine_EjbyFys
mls_laser_therapy_preview_en

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at hudvævet
ikke overophedes og der ikke sker varmeskader af vævet. Selv, hvis laseren placeres på samme sted over lang tid.

Se også vores andre produkter