Førende i medicinsk magnet- og laserudstyr

bDsundhed er eksklusiv og certificeret forhandler af ASA produkter til det danske marked.

ASA LASER produkter står for innovation, effektivitet og høj sikkerhed. Produktsortimentet og behandlingsprotokollerne er baseret på innovativ forskning og videnskabelig evidens.

Vores konsulenter er alle certificeret i ASA laser teknologi og produkter, hvilket sikrer dig den mest kompentente rådgivning om valg af udstyr til dine behandlingsbehov.

bDsundhed leverer udover laserudstyret et fuldt koncept/program omkring service, uddannelse, kurser og økonomi.

Ønsker du at levere den nyeste teknologi inden for smertelindring og skadesbehandling til dine klienter allerede idag, er du velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@sundhed.dk.

En revolution inden for laserbehandling

Som behandler ved du, at de bedste resultater opnås med det bedste udstyr. Med de nyeste medicinske lasere fra ASA, kan du øge klientsikkerheden, opnå bedre og hurtigere behandlingsresultater og forbedre dine egne arbejdsforhold.

ASA’s medicinske lasere anvender som det eneste udstyr på markedet den nye patenterede MLS-teknologi, som er intet mindre en revolution indenfor udviklingen af laserteknologi.

MLS-teknologien giver nemlig langt hurtigere og mere effektive resultater end andre lasere på markedet. Ikke mindst gør teknologien det for første gang muligt at fokusere laserstrålen mod et sted i længere tid uden risiko for overophedning og varmeskader.

laserterapi-1024x683

Bedre arbejdsforhold, hurtigere resultater og større klientsikkerhed

Benytter du allerede laser, ved du, at den nuværende teknologi er begrænsende, da du er nødsaget til kontinuerligt at flytte laserstrålen for at undgå overophedning og varmeskader. Dette problem løser vores udstyr.

Ved at sikre, at hudvævet ikke overophedes, når laseren fokuseres på samme sted over tid, giver ASA-lasere behandleren langt større frihed og fleksibilitet i arbejdsdagen.

I din klinik kan en ASA-laser dermed gøre en stor forskel både for klientens sikkerhed, for behandlingens effektivitet og for din hverdag.

Baseret på over 30 års forskning og innovation

Med over 30 års erfaring og en tilstedeværelse i mere end 90 lande indskriver ASA Laser sig blandt verdens førende producenter af medicinsk laserudstyr.

Laserbehandlingskonceptet er medicinsk godkendt og den effektive virkning er dokumenteret med høj evidens. Se mere her.

Vælg et produkt

Forskning og udvikling

På ASA’s hjemmeside kan du læse mere om evidens og løbende udvikling.

Hjemmesiden er på engelsk:
ASA Scientific Research

Hvorfor anvende ASA produkter?

På ASA’s hjemmeside kan du læse forskellige cases hvor ASA’s laserteknologi har gjort forskel.

Hjemmesiden er på engelsk: 
Why ASA

Kort sagt giver ASA’s medicinske lasere dig mulighed for:

  • at tilbyde dine klienter bedre, sikrere og mere effektive behandlinger
  • at undgå belastende arbejdsstillinger
  • at frigøre værdifuld tid, som du kan bruge på andre klienter eller en velfortjent pause

Invitation – oplev ASA’s innovative laserudstyr i praksis

Som eksklusiv forhandler af ASA’s produkter i Danmark vil vi gerne give dig mulighed for at opleve fordelene ved den innovative teknologi i praksis. Derfor inviteres du hermed til en gratis og uforpligtende fremvisning i Danmarks største laserbehandlingsklinik på Frederiksberg i København. Her vil du få en demonstration af udstyret og møde fysioterapeuter og akupunktører, der har gavn af teknologien til daglig.

Kunne du tænke dig en fremvisning?

Ring til os på +45 24 46 76 98 / +45 22 71 11 77, eller skriv til os på nedenstående formular, så aftaler vi en dato, der passer dig.