OM bDsundhed

bDsundhed er eksklusiv og certificeret forhandler af ASA produkter til det danske marked.

ASA LASER produkter står for innovation, effektivitet og høj sikkerhed. Produktsortimentet og behandlingsprotokollerne er baseret på innovativ forskning og videnskabelig evidens.

Vores konsulenter er alle certificeret i ASA laser teknologi og produkter, hvilket sikrer dig den mest kompentente rådgivning om valg af udstyr til dine behandlingsbehov.

bDsundhed leverer udover laserudstyret et fuldt koncept/program omkring service, uddannelse, kurser og økonomi.

Ønsker du at levere den nyeste teknologi inden for smertelindring og skadesbehandling til dine klienter allerede idag, er du velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@sundhed.dk.

ASA LASER
PRODUKTER

ASA LASER er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr. ASA er garant for avancerede, effektive produkter til smertebehandling og vævsregenerering og anvendes af fysioterapeuter, kiropraktorer, læger, manuelle behandlere og dyrlæger.

ASA investerer 13% af omsætningen til forskning for at sikre kontinuerlig udvikling og validering af terapeutiske resultater. ASA offentliggør minimum 10 videnskabelige studier om året.

ASA, som blev etableret i 1983, er i dag repræsenteret i over 90 lande verden over. ASA LASER Danmark er distributør af ASA’s produktsortiment til det danske marked.

bDsundhed er eksklusiv og certificeret forhandler af ASA produkter til det danske markedet.

 

Skulderbehandling+med+M6+robotten-640w

Førende i medicinsk magnet- og laserudstyr

ASA er en af verdens førende producenter af medicinsk magnet og laserudstyr.

Siden 1983 har ASA udviklet innovativt udstyr og bruger 13% af sin omsætning. Siden 2007 ASAcampus i fælles laboratorie mellem ASA’s Research Division and the Department of
Experimental Biomedical and Clinical Science of the University of Florence.